ProMarket
МАГАЗИНИ ЗА ПРОМОЦИИ
24.09.2017 год.
0.49 лв
1 кг
Тиква Цигулка
25.09.2017 год.
0.69 лв
1 кг
Картофи
24.09.2017 год.
1.79 лв
1 кг
Банани
25.09.2017 год.
1.19 лв
1 кг
Карфиол
24.09.2017 год.
0.69 лв
1 връза
Праз Лук
25.09.2017 год.
1.49 лв
1 кг
Грозде Бяло
ВКУСНИ РЕЦЕПТИ С МЕСО
ПИЛЕ С ГРАХ И ГЪБИ
ПРОДУКТИ:
  1. 600 г пилешки пържоли (от бут)
  2. 50 г бекон
  3. 300 г печурки
  4. 1 връзка пресен лук
  5. 2 стръка пресен чесън
  6. 250 мл пилешки бульон
  7. 100 мл бяло вино
  8. 200 г замразен грах
  9. 4 стръка копър
  10. 2 с. л. зехтин
  11. сол и черен пипер на вкус
  12. брашно за овалване
ПРИГОТВЯНЕ:
  • Кожата на пилешките пържоли се отстранява.
  • Пържолите се овкусяват със сол и черен пипер и се овалват в брашно.
  • Запържват се в зехтина, от двете страни – до златисто.
  • След това се изваждат от съда и се разрязват на две.
  • Гъбите се почистват, нарязват се на едро и се запържват заедно с нарязания на кубчета бекон.
  • След това всичко се изважда и в същия съд се запържват наситнените лук и чесън.
  • Връщат се гъбите, беконът и пилешкото месо.
  • Деглазира се с виното.
  • Налива се бульонът и се готви 15–20 минути на слаб огън, под капак. Ако е необходимо, се наливат 200–300 мл вода.
  • Добавят се грахът и наситненият копър, готви се още 3–5 минути и се овкусява със сол и черен пипер.

 

Запиши се за нашия бюлетин
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
* Вашето име
* Вашият e-mail
* Съобщение
PROMARKET © 2009. Всички права запазени. Уеб дизайн и изработка: mm.com, skycode.com