ProMarket
МАГАЗИНИ ЗА ПРОМОЦИИ
26.09.2018 год.
9.59 лв
1 кг
Кашкавал Стара планина
27.09.2018 год.
3.69 лв
1 кг
Пиле цяло охл.
26.09.2018 год.
4.99 лв
250 гр
Масло Deutsche Markenbutter
27.09.2018 год
3.99 лв
500 гр
Месо за готвене Бони
26..09.2018 год.
0.89 лв
400 гр
Кис. мляко 3,6%
27.09.2018 год
1.79 лв
320 гр
Колбаси Народен
ВКУСНИ РЕЦЕПТИ С МЕСО
ПИЛЕ С ГРАХ И ГЪБИ
ПРОДУКТИ:
  1. 600 г пилешки пържоли (от бут)
  2. 50 г бекон
  3. 300 г печурки
  4. 1 връзка пресен лук
  5. 2 стръка пресен чесън
  6. 250 мл пилешки бульон
  7. 100 мл бяло вино
  8. 200 г замразен грах
  9. 4 стръка копър
  10. 2 с. л. зехтин
  11. сол и черен пипер на вкус
  12. брашно за овалване
ПРИГОТВЯНЕ:
  • Кожата на пилешките пържоли се отстранява.
  • Пържолите се овкусяват със сол и черен пипер и се овалват в брашно.
  • Запържват се в зехтина, от двете страни – до златисто.
  • След това се изваждат от съда и се разрязват на две.
  • Гъбите се почистват, нарязват се на едро и се запържват заедно с нарязания на кубчета бекон.
  • След това всичко се изважда и в същия съд се запържват наситнените лук и чесън.
  • Връщат се гъбите, беконът и пилешкото месо.
  • Деглазира се с виното.
  • Налива се бульонът и се готви 15–20 минути на слаб огън, под капак. Ако е необходимо, се наливат 200–300 мл вода.
  • Добавят се грахът и наситненият копър, готви се още 3–5 минути и се овкусява със сол и черен пипер.

 

Запиши се за нашия бюлетин
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
* Вашето име
* Вашият e-mail
* Съобщение
PROMARKET © 2009. Всички права запазени. Уеб дизайн и изработка: mm.com, skycode.com