ProMarket
МАГАЗИНИ ЗА ПРОМОЦИИ
20.07.2018 год.
0.75 лв
400 +100 гр
Кис. мляко 2 % Верея
21.07.2018 год.
0.59 лв
330 мл
Сайдер Крадецът на ябълки
20.07.2018 год.
4.99 лв
1 кг
Сирене Нестинарка
21.07.2018 год
0.89 лв
500 мл
Бира кен Valentins
20.07.2018 год.
8.99 лв
1 кг
Кашкавал Булгарче
21.07.2018 год
0.95 лв
500 мл
Кока кола
ВКУСНИ РЕЦЕПТИ С МЕСО
Винен кебап в бекон
ПРОДУКТИ:

200 г пушен бекон (на слайсове)
500 г свинско месо
2 глави лук
1 ч. ч. червено вино
1 с. л. брашно
5 с. л. доматено пюре
1 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. черен пипер
1 дафинов лист
сол и кимион на вкус

за гарнитурата:
1/2 ч. ч. ориз
1 1/2 ч. ч. вода
1 с. л. краве масло

ПРИГОТВЯНЕ:

1.      Свинското месо се нарязва на хапки, а лукът - на полумесеци. Месото и лукът се задушават, докато омекнат.

2.      След това се добавя 1 ч. ч. вода и варенето продължава, до полуготовност на месото.

3.      Прибавят се червеното вино, размитото в доматеното пюре брашно и подправките.

4.      Ястието се вари до готовност, като от време на време се разбърква.

5.      Поднася се с гарнитура от ориз, сварен в подсолена вода и овкусен с масло. 

6.      Слайсовете бекон се подреждат плътно един до друг върху фолио. Върху тях се слага от винения кебап и се навиват на руло. 

 

Запиши се за нашия бюлетин
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
* Вашето име
* Вашият e-mail
* Съобщение
PROMARKET © 2009. Всички права запазени. Уеб дизайн и изработка: mm.com, skycode.com