ProMarket
МАГАЗИНИ ЗА ПРОМОЦИИ
от 23.02 до 04.03.2018 год.
1.29 лв
1 бр
Прясно мляко Laciate 1 л
от 23.02 до 04.03.2018 год.
2.15 лв
1 бр
Олио Калиакра 1 л
от 23.02 до 04.03.2018 год.
6.99 лв
1 кг
Кашкавал "на Хорото" 1 кг
от 23.02 до 04.03.2018 год.
2.19 лв
1 оп
Яйца L Eco Eggs 10 бр/оп
от 23.02 до 04.03.2018 год.
3.49 лв
250 гр
Масло Немско
от 23.02 до 04.03.2018 год.
1.59 лв
1 бр
Спагети или Макарони Barilla 500 гр
ВКУСНИ РЕЦЕПТИ С МЕСО
Винен кебап в бекон
ПРОДУКТИ:

200 г пушен бекон (на слайсове)
500 г свинско месо
2 глави лук
1 ч. ч. червено вино
1 с. л. брашно
5 с. л. доматено пюре
1 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. черен пипер
1 дафинов лист
сол и кимион на вкус

за гарнитурата:
1/2 ч. ч. ориз
1 1/2 ч. ч. вода
1 с. л. краве масло

ПРИГОТВЯНЕ:

1.      Свинското месо се нарязва на хапки, а лукът - на полумесеци. Месото и лукът се задушават, докато омекнат.

2.      След това се добавя 1 ч. ч. вода и варенето продължава, до полуготовност на месото.

3.      Прибавят се червеното вино, размитото в доматеното пюре брашно и подправките.

4.      Ястието се вари до готовност, като от време на време се разбърква.

5.      Поднася се с гарнитура от ориз, сварен в подсолена вода и овкусен с масло. 

6.      Слайсовете бекон се подреждат плътно един до друг върху фолио. Върху тях се слага от винения кебап и се навиват на руло. 

 

Запиши се за нашия бюлетин
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
* Вашето име
* Вашият e-mail
* Съобщение
PROMARKET © 2009. Всички права запазени. Уеб дизайн и изработка: mm.com, skycode.com