ProMarket
МАГАЗИНИ ЗА ПРОМОЦИИ
24.09.2017 год.
0.49 лв
1 кг
Тиква Цигулка
25.09.2017 год.
0.69 лв
1 кг
Картофи
24.09.2017 год.
1.79 лв
1 кг
Банани
25.09.2017 год.
1.19 лв
1 кг
Карфиол
24.09.2017 год.
0.69 лв
1 връза
Праз Лук
25.09.2017 год.
1.49 лв
1 кг
Грозде Бяло
ВКУСНИ РЕЦЕПТИ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Ризото по милански с гъби
ПРОДУКТИ:

3 ч. ч. пилешки бульон
1 ч. ч. вода
3 с. л. масло
1 глава лук
1 1/2 ч. ч. ориз
1/4 ч. ч. настъргано сирене
1/4 ч. ч. настърган кашкавал
1 ч. ч. нарязани гъби
индийско орехче, сол и черен пипер на вкус

ПРИГОТВЯНЕ:

1.      Запържете лука и гъбите с 2 с. л. масло, като от време на време ги разбърквате.

2.      Добавете ориза и разбъркайте.

3.      В друг съд налейте бульона и водата и щом течността заври, добавете 1 ч. ч. от нея към ориза, като бъркате непрекъснато. Варете, докато се сгъсти.

4.      Добавете останалия бульон, като наливате последователно по 1/4 ч. ч. и продължете да варите, докато оризът поеме течността. Оризът е готов, когато стане като крем.

5.      Добавете настърганото сирене и разбъркайте. Прибавете и кашкавала, останалото масло, сол, черен пипер и индийско орехче и продължете да бъркате още няколко минути на ниска температура. 

Съвет: 
Може да гарнирате ястието с няколко резена домати и краставици.

Запиши се за нашия бюлетин
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
* Вашето име
* Вашият e-mail
* Съобщение
PROMARKET © 2009. Всички права запазени. Уеб дизайн и изработка: mm.com, skycode.com