ProMarket
МАГАЗИНИ ЗА ПРОМОЦИИ
26.09.2018 год.
9.59 лв
1 кг
Кашкавал Стара планина
27.09.2018 год.
3.69 лв
1 кг
Пиле цяло охл.
26.09.2018 год.
4.99 лв
250 гр
Масло Deutsche Markenbutter
27.09.2018 год
3.99 лв
500 гр
Месо за готвене Бони
26..09.2018 год.
0.89 лв
400 гр
Кис. мляко 3,6%
27.09.2018 год
1.79 лв
320 гр
Колбаси Народен
ВКУСНИ РЕЦЕПТИ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Ризото по милански с гъби
ПРОДУКТИ:

3 ч. ч. пилешки бульон
1 ч. ч. вода
3 с. л. масло
1 глава лук
1 1/2 ч. ч. ориз
1/4 ч. ч. настъргано сирене
1/4 ч. ч. настърган кашкавал
1 ч. ч. нарязани гъби
индийско орехче, сол и черен пипер на вкус

ПРИГОТВЯНЕ:

1.      Запържете лука и гъбите с 2 с. л. масло, като от време на време ги разбърквате.

2.      Добавете ориза и разбъркайте.

3.      В друг съд налейте бульона и водата и щом течността заври, добавете 1 ч. ч. от нея към ориза, като бъркате непрекъснато. Варете, докато се сгъсти.

4.      Добавете останалия бульон, като наливате последователно по 1/4 ч. ч. и продължете да варите, докато оризът поеме течността. Оризът е готов, когато стане като крем.

5.      Добавете настърганото сирене и разбъркайте. Прибавете и кашкавала, останалото масло, сол, черен пипер и индийско орехче и продължете да бъркате още няколко минути на ниска температура. 

Съвет: 
Може да гарнирате ястието с няколко резена домати и краставици.

Запиши се за нашия бюлетин
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
* Вашето име
* Вашият e-mail
* Съобщение
PROMARKET © 2009. Всички права запазени. Уеб дизайн и изработка: mm.com, skycode.com