ProMarket
МАГАЗИНИ ЗА ПРОМОЦИИ
20.05.2018 год.
1.19 лв
6 бр/оп
Яйца L Eco eggs
21.05.2018 год.
2.59 лв
500 мл
Сметана за готвене Laciata
20.05.2018 год.
1.75 лв
1 л
Олио Фамилекс
21.05.2018 год.
1.79 лв
250 гр
Майонеза домашна Олинеза
20.05.2018 год.
6.39 лв
1 л
Зехтин Pomace Speroni
21.05.2018 год.
3.39 лв
250 гр
Масло Немско
ВКУСНИ РЕЦЕПТИ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Ризото по милански с гъби
ПРОДУКТИ:

3 ч. ч. пилешки бульон
1 ч. ч. вода
3 с. л. масло
1 глава лук
1 1/2 ч. ч. ориз
1/4 ч. ч. настъргано сирене
1/4 ч. ч. настърган кашкавал
1 ч. ч. нарязани гъби
индийско орехче, сол и черен пипер на вкус

ПРИГОТВЯНЕ:

1.      Запържете лука и гъбите с 2 с. л. масло, като от време на време ги разбърквате.

2.      Добавете ориза и разбъркайте.

3.      В друг съд налейте бульона и водата и щом течността заври, добавете 1 ч. ч. от нея към ориза, като бъркате непрекъснато. Варете, докато се сгъсти.

4.      Добавете останалия бульон, като наливате последователно по 1/4 ч. ч. и продължете да варите, докато оризът поеме течността. Оризът е готов, когато стане като крем.

5.      Добавете настърганото сирене и разбъркайте. Прибавете и кашкавала, останалото масло, сол, черен пипер и индийско орехче и продължете да бъркате още няколко минути на ниска температура. 

Съвет: 
Може да гарнирате ястието с няколко резена домати и краставици.

Запиши се за нашия бюлетин
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
* Вашето име
* Вашият e-mail
* Съобщение
PROMARKET © 2009. Всички права запазени. Уеб дизайн и изработка: mm.com, skycode.com