ProMarket
МАГАЗИНИ ЗА ПРОМОЦИИ
от 23.02 до 04.03.2018 год.
1.29 лв
1 бр
Прясно мляко Laciate 1 л
от 23.02 до 04.03.2018 год.
2.15 лв
1 бр
Олио Калиакра 1 л
от 23.02 до 04.03.2018 год.
6.99 лв
1 кг
Кашкавал "на Хорото" 1 кг
от 23.02 до 04.03.2018 год.
2.19 лв
1 оп
Яйца L Eco Eggs 10 бр/оп
от 23.02 до 04.03.2018 год.
3.49 лв
250 гр
Масло Немско
от 23.02 до 04.03.2018 год.
1.59 лв
1 бр
Спагети или Макарони Barilla 500 гр
ВКУСНИ РЕЦЕПТИ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Ризото по милански с гъби
ПРОДУКТИ:

3 ч. ч. пилешки бульон
1 ч. ч. вода
3 с. л. масло
1 глава лук
1 1/2 ч. ч. ориз
1/4 ч. ч. настъргано сирене
1/4 ч. ч. настърган кашкавал
1 ч. ч. нарязани гъби
индийско орехче, сол и черен пипер на вкус

ПРИГОТВЯНЕ:

1.      Запържете лука и гъбите с 2 с. л. масло, като от време на време ги разбърквате.

2.      Добавете ориза и разбъркайте.

3.      В друг съд налейте бульона и водата и щом течността заври, добавете 1 ч. ч. от нея към ориза, като бъркате непрекъснато. Варете, докато се сгъсти.

4.      Добавете останалия бульон, като наливате последователно по 1/4 ч. ч. и продължете да варите, докато оризът поеме течността. Оризът е готов, когато стане като крем.

5.      Добавете настърганото сирене и разбъркайте. Прибавете и кашкавала, останалото масло, сол, черен пипер и индийско орехче и продължете да бъркате още няколко минути на ниска температура. 

Съвет: 
Може да гарнирате ястието с няколко резена домати и краставици.

Запиши се за нашия бюлетин
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
* Вашето име
* Вашият e-mail
* Съобщение
PROMARKET © 2009. Всички права запазени. Уеб дизайн и изработка: mm.com, skycode.com