Skip to content
Начало
брошура
кариера
магазини
рецепти
Начало
брошура
кариера
магазини
рецепти
Search
Facebook
Map-marker-alt
Мариновани свински ребра на фурна
Необходими продукти:
750 г свински ребра
25 мл мед
25 мл соев сос
25 мл доматено пюре
1/2 ч. л. черен пипер
Приготвяне:
Приготвя се марината, като за целта в купа се разбиват течният мед, соевият сос, доматеното пюре и черният пипер.
В тази марина се слагат ребрата и се оставят така за 2-3 часа в хладилник.
Пекат се около 45 минути, на 180 градуса, в покрита с фолио тава.
След това фолиото се отстранява и ребрата се запичат за още 15 минути.
Още вкусни рецепти с месо:
с месо
Винен кебап в бекон
с месо
Руло от кайма на барбекю
с месо
Пиле с грах и гъби
с месо
Гювеч с пиле и наденица
Tagged
мариновани
,
на фурна
,
ребра
,
свински
Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни с това.
Да
Не
Поверителност