ProMarket logo
Search
Close this search box.

Всички магазини ProMarket са отворени 365 дни в годината. На Коледните, Великденските и други официални празници, магазините работят с празнично работно време.

Нямаме найлонови торбички! Нашите торбички са изработени от дегрален и се разпадат в природата за 24 месеца. Налични са 2 вида торбички: обикновени, които издържат до 3 кг и струват 0,18 лв./бр. и луксозни за 0,25 лв./бр. с издръжливост до 10 кг.  За удобство на клиентите има и съвсем обикновени, които са безплатни и са предназначени за поставяне на плодове и зеленчуци.

ProMarket по идея са магазини за промоции. При нас винаги 80% от продуктите са на по-добра цена, отколкото в други търговски обекти. Това особено важи за плодовете и зеленчуците, също и за голям процент от хранителните стоки и най-вече за месата и месните продукти. Затова не се налага да предлагаме специални талони за отстъпки или карти за намаления.

В ProMarket всичко е на оптималната за сезона цена. Всеки ден предлагаме промоционални цени на над 50 продукта, които може да откриете на нашия уебсайт или в брошурите на ProMarket, които се разпространяват във Вашия квартал.

Да! Ние предлагаме всичко необходимо – от хранителни стоки до домакински препарати и консумативи за нормалните нужди на едно домакинство. Предлагаме пресни плодове и зеленчуци, прясно месо, колбаси, мляко и млечни продукти, хляб и хлебни изделия, приготвени на място топли храни, скара и аламинути, захарни изделия, алкохолни и безалкохолни напитки, варива, подправки,  домакински препарати, битова химия, хартии, салфетки и консумативи. Поне 90% от стоките, необходими за вашето домакинство, можете да си набавите от ProMarket.