ProMarket logo
Search
Close this search box.

Защо да изберем кариера в ProMarket?

За нас, в ProMarket, най-важното нещо е качеството на продуктите и стоките, които предлагаме в нашите търговски обекти и начинът, по който те достигат до магазините ни, а от там  – и до клиентите. Затова, всяка една позиция в ProMarket – от закупчиците, шофьорите, приемчиците и продавачите до счетоводителите, координаторите и управителите на магазини е изключително важна. Ние ценим високо професионализма и отговорността на всеки наш служител, без значение на позицията му в екипа.

Ние подбираме и обучаваме старателно най-подходящите кандидати, давайки им възможност за реализация и израстване. 

Веригата ProMarket отделя специално внимание на мнението и идеите на своите служители и стимулира тяхната инциативност, отговорност и коректно отношение към клиентите и колегите.

Веригата ProMarket Ви предлага добра работна среда, но в същото време е отворена за вашите предложения и идеи за подобрения на трудовия процес. Ние се грижим за удовлетворението и благосъстоянието на своя персонал, защото знаем, че те рефлектират върху доброто обслужване на нашите клиенти. Затова всеки служител в ProMarket e много важен.