ProMarket logo
Search
Close this search box.

Искате да станете част от бързоразвиваща се компания в сферата на бързооборотните стоки? Искате да работите в организация, чиито приоритети са предлагане на висококачествени свежи храни, отлично и бързо обслужване на клиентите, както и разкриване на нови работни места?

В тази връзка търсим да назначим служител за позицията продавач-консултант.

Работниците в ProMarket не са просто продавачи и уредници в магазина, те са лицето на нашата верига. Пред служителите на касата всеки ден минават стотици хора, повечето от тях – редовни клиенти от района, в който се намира съответния ProMarket. Затова нашите продавачи са и приятели на клиентите, техни съветници. А в магазина, освен на касата, има още много важни позиции – да се зареди на щанда онова, което току-що е свършило или да се допълнят опразнените ни касетки с пресни плодове и зеленчуци – това е работа, за която се изисква наблюдателност и познаване на нуждите на клиентите. При нас, в ProMarket, от работник в магазин човек може бързо да напредне в кариерата, стига да е последователен, способен и амбициозен.

За да станете част от нашият екип от млади и мотивирани служители, Вие трябва:

  • да притежавате завършено средно образование;
  • опита на подобна позиция успешната комуникация и работата в екип да бъдат сред силните Ви страни;
  • да сте гъвкави по отношения на работния график и работата на смени.

 

От нас ще получите:

  • фирмено обучение и ИНДИВИДУАЛЕН план за професионално развитие;
  • редовно и сигурно заплащане.


Ако позицията представлява интерес за Вас, използвайте формуляра по-долу за да кандидатствате. Ние ще се свържем с Вас за повече детайли относно кандидатурарата Ви.

Всички данни и документи на кандидата са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност.