ProMarket logo
Search
Close this search box.

Искате да станете част от бързоразвиваща се компания в сферата на бързооборотните стоки? Искате да работите в организация, чиито приоритети са предлагане на висококачествени свежи храни, отлично и бързо обслужване на клиентите, както и разкриване на нови работни места?

В тази връзка търсим да назначим служител за позицията готвач.

Готвачите на ProMarket приготвят на място вкусни домашни ястия и грил специалитети по класически рецепти. По този начин те допълнително представят веригата като перфектно място за пазаруване на хранителни продукти и спестяват ценно време и усилия на клиента, без да го лишават от качеството на домашно приготвената храна. Длъжността изисква не само професионални умения, но и голяма отговорност, тъй като в случая предлаганата храна носи марката на ProMarket. Подбора на продуктите и тяхното приготвяне, както и вкусовите качества и външния вид на ястията трябва да отговарят на висок стандарт и да удовлетворяват желанието на всеки клиент и в голяма степен доброто име на веригата е в ръцете на нашите майстори.

За да станете част от нашият екип от млади и мотивирани служители, Вие трябва:

  • да притежавате завършено средно образование;
  • опита на подобна позиция успешната комуникация и работата в екип да бъдат сред силните Ви страни;
  • да сте гъвкави по отношения на работния график и работата на смени. 

От нас ще получите:

  • фирмено обучение и ИНДИВИДУАЛЕН план за професионално развитие;
  • редовно и сигурно заплащане.


Ако позицията представлява интерес за Вас, използвайте формуляра по-долу за да кандидатствате. Ние ще се свържем с Вас за повече детайли относно кандидатурарата Ви.

Всички данни и документи на кандидата са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност.